youtube keukens per provincie

 Logo: keuken gids  alles voor uw keuken

facebook keukengids  en sociame media  


 


Babs en Kurt, wij hebben een eigen appartement in Gierle aangekocht. Ons appartementje is inmiddels al 25j oud en een vernieuwing begint zich stillaan op te dringen. Onze keuken draagt gebruiksporen van 25j intensief gebruik. Wij hebben laatst de referenties en reviews op internet gelezen over keukens. We hebben hiervan een aantal keuken zaken gaan vragen achter een offerte. Daar wij toch van Gierle zijn is het bij ons handig dat we de autostrade kunnen nemen deze ligt maar 2 km van onze woning. Zo hebben we verleden week de afslag Zoersel gekozen. En gaan zien bij keukens deabdij op de Rodendijk. De verkoper was zeer vriendelijk en ook niet te opdringerig zoals sommige andere, hij gaf ons ook informatieve raad en brochures mee. Daar de offerte binnen ons spaar budget paste en we nog een korting kregen, hebben we toegestemd om de keuken bij ons te komen plaatsen. Op het contract staat een eind datum vermeld wanneer de keuken geplaatst moet zijn. Babs is inmiddels in haar nopjes en heeft al een aantal kookboeken gaan kopen. Ook een boek hoe je modern kan koken met een airfryer. We hopen dat onze keuken nog voor de einde jaarsdagen kan geplaatst worden. Zodat we onze beste vrienden kunnen verassen.


 
 
Tanja en Lex, Wij zijn van plan ons pas gekocht huisje in Malle te renoveren, vooral dan de badkamer, keuken, en centrale verwarming. De rest is praktisch allemaal schilderwerk wat we dan ook zelf doen. Daar we woensdag niet moeten werken gaan we is een halve dag rondzien naar keuken zaken in de buurt van Malle. Daar vrienden van ons een keuken hebben gekocht in Sint-Antonius en er zeer tevreden van zijn, gaan we daar ook als eerste kijken. Mammoetkeukens te Sint-Antonius is een nog relatieve nieuwe zaak met vele goede referenties. Wij hebben de verkoper onze eisen en normen verteld en deze heeft dan aan de hand hiervan een keuken uitgetekend, en een offerte gemaakt. Daar we nog een extra korting kregen op de dure aangekochte merk toestellen zijn we met de offerte akkoord gegaan. Onze toekomstig grote hoek keuken met een groot keuken-eiland, en plaats voor een stoom en gril oven wordt ook aangevuld met een warm houdende lade. Ook een grote micro golf oven die ook de eigenschappen heeft van een airfryer mocht niet ontbreken. Vooral de grote opberg lades en bovenkasten maken het voor ons best geriefelijk. Ook hebben we plaats vrijgehouden voor een een grote Smeg ijskast in een mosgroene kleur.

 
 
Natascha (52) ik woon nog bij mijn ouders, omdat ik een psychische kwetsbaarheid heb die ook chronisch is. Wij wonen in Oelegem, maar onze woning van de jaren 60 kan wel wat vernieuwing gebruiken. Daar mijn ouders mij altijd goed hebben gesteund met mijn psychische ziekte, Vind ik het nu tijd om een steentje bij te dragen zodat ik voor hun ook is eten kan maken. We zijn van de week naar een keuken zaak gereden die goed staat aangeschreven. Krijnen keukens uit Oostmalle, in hun toonzaal hebben we een landelijke stijl keuken gekozen mits deze nog wat wordt aangepast. Aan de hand van het toonzaal model heeft de verkoper een offerte gemaakt. Voor mijn ouders was de prijs goed en betaalbaar. De keuken wordt nog geplaatst in de tweede helft van de maand November, na de officiële Feestdagen." Ze hebben mijn dochter veel afgenomen in haar leven en niet gegund ", maar de liefde om te koken voor familie en vrienden niet.

 
 
Nick (32) vrijgezel, ik heb 3j geleden een woning gekocht, ik heb er een tijdje zo in gewoond, nu heb ik uiteindelijk wat centjes kunnen opzij zetten om een aantal zaken te renoveren, in de maand juni heb ik de badkamer zelf gerenoveerd, enkel de badkamer meubelen heb ik moeten aankopen. Momenteel is de keuken aan de beurt, ik heb in de keuken al een nieuwe vloer gelegd, en de nutsleidingen voor de nieuwe keuken al voorzien. Ik heb speciaal een dag verlof genomen om een keuken zaak te bezoeken die goede reviews heeft gekregen. Daar ik zelf woonachtig ben in Rijkevorsel zal ik ook niet te ver moeten rijden. Hoogstraten is voor mij 15 min rijden, daar is de keuken zaak" keukensenkeuken" gevestigd, ik had met de verkoper al een afspraak geregeld in de namiddag. De verkoper onthaalde me met een tas koffie en een gebakje. Ik heb in hun toonzaal een keuken model gevonden dat mits aanpassing, mijn droom keuken kan worden. Daar ik ook nog een korting kreeg op de toestellen, viel de offerte binnen mijn budget. Ik heb gekozen voor een witte moderne en greeploze keuken met keuken eiland. De ingebouwde oven, inductie kookvuur, micro golf oven alsook een grote ijskast maken dit tot mijn ideale droomkeuken, de keuken zal hopelijk nog voor eind dit jaar opgeleverd worden. Zodat ik mijn vriendinnen kan verassen.

 
 
Maaike en Daniel, wij zijn een Nederlands koppel dat is verhuisd naar België, omdat wij hier in vlaanderen nog een woning konden vinden met een wat grotere tuin. Wij werken beiden ook in België. Wij wonen niet zo ver van de Nederlandse grens (Essen) zodat we ook nog contact kunnen houden met onze familie. Essen is gelegen in het hoekje van de Noorderkempen. En onze familie woont in Rozendaal. Voor een keuken zijn we eerst gaan zien op Belgische bodem. Namelijk in Kalmthout bij een keukenzaak: keukenskoning. Wij hebben een offerte gevraagd als ook nog een korting afgedongen zodat de keuken in ons budget paste. Wij hebben de keuken besteld en deze zou geleverd worden nog voor de krokusvakantie. Maaike is nu aan vriendinnen aan het vragen of ze kook boeken kan lenen alsook in de bibliotheek van Essen zijn er een deel in stock. Kunnen we voor vrienden en hun kids ook is wat kokkerellen.

 
 
Thomas (28) j, Ik heb een klein appartementje in het centrum van Schilde, alles is piekfijn verzorgd. Mijn vloer wordt om de 2 dagen grondig ontsmet omdat ik een chronische aandoening heb en als ook een vorm van autisme. Mijn keuken zou vernieuwd moeten worden, ik ben al gaan zien bij bijna 15 keuken zaken, ik neem ook altijd mijn rolmeter en waterpas mede alsook een schuifmaat. Dit gewoon om te controleren of alles wel piekfijn en symetrisch is geplaatst. Helaas bij de ene hangen de kastdeuren 0.5 mm scheef, bij de andere watert het werkblad tot dikwijls wel 0.6 mm af. Kan totaal niet ... juist moet juist zijn. Laatst kwam ik in een keuken zaak waarvan de verkoper deed of hij de perfecte keuken kon verkopen. Achter zijn rug ben ik de keuken gaan controleren, man..man..man.. Ik heb afwijkingen gevonden aan de scharnieren tot wel 0.7 mm, De ene lade ging juist iets vlotter dicht dan de andere.. kan totaal niet bij mij..

 
     
  Zie onderstaande 12 Bladzijden --- 12 blz voor referenties en recencies over keukens  
     

Genieten samen van een vers bereide maaltijd, gemaakt in uw droomkeuken
 
keukens in provincie Antwerpen
Keuken-gids.be
keukens in provincie Oost-Vlaanderen
keukengids
keukengids alles voor uw keuken
keukens in provincie Antwerpen