youtube keukens per provincie

 Logo: keuken gids  alles voor uw keuken

facebook keukengids  en sociame media  

   

Familie Verhoven, Wij hebben onze nieuwe keuken gekocht bij de keukenbouwer in Zandhoven, daar mijn vrouw ook al 20 j chronisch ziek is en niet begrepen wordt, zelf niet door eigen familie. Toch zijn we zeer tevreden dat een droom van een keuken is uitgekomen, en ik kan mensen alleen maar aanbevelen om bij zo een kwalitatieve zaak uw keuken droom te kopen. De afwerking is perfect en also de keuken inbouw toestellen van hoge kwaliteit. Zeker een aanrader. Dus dromen nemen ze niet af, ook niet bij mensen die chronisch ziek zijn.


 
   
Anne, ik ben een alleenstaande huisvrouw met 4 kinderen, ik heb een goed betaalde job. Ik heb mijn keuken gevonden via keuken-gids.be, ik heb verschillende offertes gevraagd, en uiteindelijk heb ik mijn Franse keuken laten plaatsen door keukens DeAbdij in Zoersel, vriendelijke en eerlijke mensen. De keuken is kwalitatief geplaatst, also de toestellen van goede en degelijke kwaliteit. Waarvoor dank..x

 
   
Johan (54) en Dirk (59) Wij zijn samen een fijn koppel uit Rijkevorsel, altijd met inoverende ideeën bezig, en vooral ook culinair veel ontdekkend. De keuken in ons appartement was aan vernieuwing toe, sommige apparaten hadden de geest gegeven, we hadden ook een kleine waterlek aan het keukenblad. We zijn bij een aantal keuken bouwers een offerte gaan vragen. Doch bij keukens en keukens uit Hoogstraten kregen we een goede band met de verkoper. Deze heeft ons ook verder op weg geholpen met de plaatsing en realisatie van onze keuken. Daar Johan een echte kookgek is, nodigen we bijna elk week-end vrienden uit om te komen proeven van onze culinaire keuken gerechten. En natuurlijk te pronken met onze keuken.

 
   
Ellen (26) ik ben woonachtig in Brasschaat, ik heb verleden jaar aldaar een huisje gekocht, omdat huren ook te duur is geworden, ik moest natuurlijk nog wat renoveren en eerder dit jaar heb ik gespaard voor een keuken. Ik was gaan horen bij Konings keukens in Essen en de offerte en voorwaarden vielen goed mede, het is nu bijna 3 maanden geleden dat ze de keuken geplaatst hebben, en ben nog steeds zeer gelukkig met de huidige opstelling van de keuken meubelen en toestellen. Ik nodig nu regelmatig ook vrienden uit om mijn kook kunsten te laten zien. En iedereen is tevreden en aangenaam verrast.

 
   
Rita (54) ik ben alleenstaande moeder en woon in Grobbendonk, mijn kinderen zijn al getrouwd. Daar ik het ook niet te breed heb financieel, was het voor mij toch even zoeken naar een gepaste keukenbouwer, uiteindelijk na een paar offertes ben ik bij mijn eerste besluit gebleven, dekeukenbouwer uit Zandhoven. Ik heb wel een toonzaal model genomen, omdat dit de perfecte afmetingen had voor mijn woning. Ik ben zeer tevreden, en geniet nu ook van zelf bereide gerechten, ook als de kinderen komen eten in het week-end.

 
   
Familie Vermonden: woonachtig te Ranst we zijn een gezin met 4 kinderen, die ook te Ranst naar school gaan, wij hebben lang aan het twijfelen geweest, waar we moesten gaan zien naar een keuken, onze buren hebben een mooie keuken van Ikea en zijn daar zeer tevreden van, daar Dave nogal een handige Harry is hebben we voor dit keuken concept gekozen, enkel het hardhouten werkblad komt van een houtschrijnwerkerij en is op de juiste hoek gezaagd. Het zelf plaatsen en afwerken van de keuken heeft 3 dagen geduurd. maar we zijn zelf heel tevreden van het resultaat, zoals je ziet als u wil kan u veel zelf, ook geld besparen.

 
   
Hey, ik ben Lillian uit Kalmthout, Ik had mijn eigen keuken al in gedachten thuis, ik had graag bovenkasten van 90 cm hoog, en een Keramisch werkblad, met ingebouwde duurzame toestellen, doch konden sommige keukenbouwers aan mijn verwachtingen niet voldoen. Uiteindelijk heb ik toch iemand gevonden die aan mijn eisen kan voldoen, namelijk keukens konings uit Essen zelf, dicht bij de deur, als ook een gerenomeerd en gekend keuken bouwer.

 
   
Germaine (72 j) en Jef (78) Onze keuken is nog van de jaren 70 en is wel aan vervanging toe, mijn kookvuur werkt nog maar half, een afwasmachine heb ik niet, en mijn tegels zijn aan het lossen boven het werkblad. Dus een redelijke renovatie die er moet komen. Wij hebben diverse keukenbouwers geraadpleegd en uiteindelijk is het Krijnen keukens uit Oostmalle geworden. De plaatsing van de keuken en de tegels ging vrij vlot, men heeft hier bijna 3 volledige dagen aan gewerkt, de kookplaat is aangesloten op 3 fase waardoor ik een veel krachtiger kookplaat en oven heb. Ik ben zeer opgetogen.

 
   


 
    Uw Referentie hier,.... vul in via formulier  
       
   
 
       
Genieten samen van een vers bereide maaltijd, gemaakt in uw droomkeuken
 
keukens in provincie Antwerpen
Keuken-gids.be
keukens in provincie Oost-Vlaanderen
keukengids
keukengids alles voor uw keuken
keukens in provincie Antwerpen