youtube keukens per provincie

 Logo: keuken gids  alles voor uw keuken

facebook keukengids  en sociame media  

   

Familie Verhoven, (Nancy) Wij hebben laatst onze nieuwe keuken gekocht bij de keukenbouwer in Zandhoven een gerenomeerde zaak, daar mijn vrouw ook al 22 j chronisch ziek is en een psychische kwetsbaarheid heeft, en niet wil begrepen worden, zelf niet door haar eigen familie, hebben we hier definitief met gebroken. Toch zijn we zeer tevreden dat een droom van een keuken is uitgekomen dankzij de keukenbouwer, ik kan mensen alleen maar aanbevelen om bij zo een kwalitatieve zaak hun keuken droom te kopen. De afwerking is perfect en also de keuken inbouw toestellen van hoge kwaliteit. Zeker een aanrader. Dus dromen nemen ze niet af, ook niet bij mensen die chronisch en of psychisch ziek zijn. En zeker al niet door valse mensen en of geldwolven. Nu de eindejaarsdagen naderen nodigen we moeder uit die ons altijd gesteund heeft, en nog wat beste familie, en maken de meest geliefde culinaire gerechten voor elkaar, met liefde en warmte bereid. Ook onze vrienden zijn altijd welkom.* _*


 
   
Anne, ik ben een alleenstaande huisvrouw met 4 kinderen, ik heb een goed betaalde job. Ik heb mijn keuken gevonden via keuken-gids.be, ik heb verschillende offertes gevraagd, en uiteindelijk heb ik mijn Franse keuken laten plaatsen door keukens DeAbdij in Zoersel, vriendelijke en eerlijke mensen. De keuken is kwalitatief geplaatst, also de toestellen van goede en degelijke kwaliteit. "Het is nu een zegen voor mij dat ik iedere dag kan koken voor mijn kinderen"

 
   
Johan (54) en Dirk (59) Wij zijn samen een fijn koppel uit Rijkevorsel, altijd met inoverende ideeën bezig, en vooral ook culinair veel ontdekkend. De keuken in ons appartement was aan vernieuwing toe, sommige apparaten hadden de geest gegeven, we hadden ook een kleine waterlek aan het keukenblad. We zijn bij een aantal keuken bouwers een offerte gaan vragen. Doch bij keukens en keukens uit Hoogstraten kregen we een goede band met de verkoper. Deze heeft ons ook verder op weg geholpen met de plaatsing en realisatie van onze keuken. Daar Johan een echte kookgek is, nodigen we bijna elk week-end vrienden uit om te komen proeven van onze culinaire keuken gerechten. En natuurlijk te pronken met onze keuken.

 
   
Dirk en Nancy, wij wonen in Sint-job. Daar hebben we een kleine geriefelijke woning gekocht met een grote tuin, het begin van ons huwelijk. Het grootste deel van de renovaties zijn achter de rug en heeft Dirk nog kunnen doen ondanks veel pijnen zijn lichamelijke beperking. Dirk zijn gezondheid is sterk achteruit gegaan, omdat hij lijdt aan een ongeneeslijke ziekte. De tumors in zijn hoofd hebben bijna alle zintuigen aangetast. De keuken hadden we als laatste vernieuwd, onze keuken kwam uit Ikea, Dirk heeft ze zelf nog in elkaar gezet...met als zijn woorden " ik wil dat u verdergaat Nancy..." zo heeft ons sprookjes huwelijk van 14 j ook mogen eindigen. Dirk heeft gekozen voor euthanasie...En ik ben als keuken prinses alleen achter gebleven op 34 jarige leeftijd.. Nancy zegt : Veel respect voor mensen die lijden aan een ongeneeslijke ziekte zowel lichamelijk als ook Psychishe aandoening. x

 
   
Rita (54) ik ben alleenstaande moeder en woon in Poederlee, mijn kinderen zijn al getrouwd. Daar ik het ook niet te breed heb financieel, was het voor mij toch even zoeken naar een gepaste keukenbouwer, uiteindelijk na een paar offertes ben ik bij mijn eerste besluit gebleven, dekeukenbouwer uit Zandhoven. Ik heb wel een toonzaal model genomen, omdat dit de perfecte afmetingen had voor mijn woning. Ik ben zeer tevreden, en geniet nu ook van zelf bereide gerechten, ook als de kinderen komen eten in het week-end. Het is zo een luxe te koken met 4 inductieplaten en tevens de hete oven laten bakken of braden.

 
   
Familie Vermonden: woonachtig te Ranst we zijn een gezin met 4 kinderen, die ook te Ranst naar school gaan, wij hebben lang aan het twijfelen geweest, waar we moesten gaan zien naar een keuken, onze buren hebben een mooie keuken van Ikea en zijn daar zeer tevreden van, daar Dave nogal een handige Harry is hebben we voor dit keuken concept gekozen, enkel het hardhouten werkblad komt van een houtschrijnwerkerij en is op de juiste hoek gezaagd. Het zelf plaatsen en afwerken van de keuken heeft 3 dagen geduurd, maar we zijn zelf heel tevreden van het resultaat. Zoals je ziet als u wil kan u veel zelf, ook geld besparen. Momenteel genieten we met volle teugen en nodigen bijna ieder week-end dierbaare vrienden uit, waarvoor ik dan de beste preitaartjes kan bakken.

 
   
Hey, ik ben Lillian uit Kalmthout, Ik had mijn eigen keuken al in gedachten thuis, ik had graag bovenkasten van 90 cm hoog, en een Keramisch werkblad, met ingebouwde duurzame inductie toestellen, doch konden sommige keukenbouwers aan mijn verwachtingen niet voldoen. Uiteindelijk heb ik toch iemand gevonden die aan mijn eisen kan voldoen, namelijk keukens konings uit Essen zelf, dicht bij de deur, als ook een gerenomeerd en gekend keuken bouwer. De keuken is zodanig geplaatst dat er geriefelijke greeploze laden zijn in mijn keuken voor keukengerei en ook voor eetwaren. De Smeg ijskast is het kersje van de taart.

 
   
Germaine (72 j) en Jef (78) Onze keuken is nog van de jaren 70 en is nu wel aan vervanging toe, mijn kookvuur werkt nog maar half, een afwasmachine heb ik niet, en mijn tegels zijn aan het lossen boven het werkblad. Dus een redelijke renovatie die er moet komen. Wij hebben diverse keukenbouwers geraadpleegd en uiteindelijk is het Krijnen keukens uit Oostmalle geworden. De plaatsing van de keuken en de tegels ging vrij vlot. Het conform maken van de nutsleidingen heeft wel wat tijd gevergd ,men heeft hier bijna 3 volledige dagen aan gewerkt, de kookplaat is aangesloten op 3 fase waardoor ik een veel krachtiger inductie kookplaat en oven heb. Ik ben zeer opgetogen. Ook van de dampkap die veel krachtiger is. En de ingebouwde ijskast met diepvriesvakken. Een nog ongekende Luxe op latere leeftijd...

 
   


 
    Zie onderstaande 12 Bladzijden --- 12 blz voor referenties en recencies over keukens  
       
       
Genieten samen van een vers bereide maaltijd, gemaakt in uw droomkeuken
 
keukens in provincie Antwerpen
Keuken-gids.be
keukens in provincie Oost-Vlaanderen
keukengids
keukengids alles voor uw keuken
keukens in provincie Antwerpen