youtube keukens per provincie

 Logo: keuken gids  alles voor uw keuken

facebook keukengids  en sociame media  


 
Familie Goossens, wij hebben ons nestje in Zoersel meer bepaald in Zoerselhoek, we wonen hier bijna 22 jaar, en nog altijd even graag. De laatste jaren beginnen er toch wat kosten te komen aan onze Fermette, we hebben al een aantal zaken veranderd, zoals extra isolatie, en zonnepanelen, condensatie kachel, ook onze ramen zijn van super geisoleerd glas. Nu hebben we plannen laten uittekenen voor een keuken, daar de keukenbouwer in Zandhoven goed staat aangeschreven en een ruime toonzaal heeft, hebben we hier ook onze Offerte laten maken. Na een paar kleine aanpassingen aan het design. Kan de keuken besteld en geplaatst worden. De keuken is nu 2 maanden geleden geplaatst en nu kom ik er eigenlijk achter wat gebruiksgemak ik heb van de nieuwe toestellen, ook de netwerk bekabeling doet het erg goed. Ik kan nu mijn boodschap bestellingen gewoon inputten en deze worden afgeprint en of besteld, zodat ik altijd maar 1 keer moet gaan winkelen per week. Hoe handig is dat... verder nog dank aan keuken-gids voor de handige referenties.

 
 
Bart (25) Ik ben getogen en geboren in Meerhout, Ik heb 4 jaar geleden daar een bouwgrond gekocht, en zelf een woning op gezet met wat hulp van familie, nu ben ik aan de binnen afwerking bezig (het duurste). Ik heb al is een keuken catalogus aangevraagd, doch daar kon ik alleen wat inspiratie in opdoen. Onlangs had ik offerte laten maken door een keukenbouwer uit Geel. Kovera keukens, blijkbaar staan deze keukens goed aangeschreven prijs en kwaliteit verhouding. Daarom was mijn keuze snel gemaakt, mijn toestellen heb ik van Siemens genomen evenzo een gerenomeerd merk met garantie op toestellen, de keuken staat reeds 3 maand en heel tevreden van, nu is het nog de badkamer, en de binnen meubelen, waar ik nog even voor moet sparen. En als dat allemaal in orde is, kan ik misschien is denken aan een relatie..Alhoewel ik amuseer me ook best alleen.


 
 
Nathalie (32) Een alleenstaande jonge mama met 1 kind, Ik ben zelf van Willebroek en heb daar een klein appartementje gekocht een 3 tal jaar geleden. Doch de keuken moest nog wat verbouwd worden. Ik heb een aantal offertes gevraagd van keuken specialisten in de buurt. In Niel is er een keukenzaak (Vgkeukens ) met een mooie grote toonzaal, ik heb van hun ook een offerte gekregen en deze paste wel binnen mijn budget. De keuken staat nu 2 weken en mag gezien worden, het geeft een hele andere indruk in mijn woning, Ik heb gekozen voor een landelijke keuken, met wat confort toestellen zoals vaatwasser, ingebouwde airfryer, en ook de nieuwste netwerk technologie die later op domotica kan gezet worden. Met dank aan keuken-gids voor de informatie en goede referenties.

 
 
David (25) & Marina (36) We hebben in 2021 een stukje bouwgrond gekocht in Beerse, de ruwbouw afwerking is zo goed als rond, also de bezetting en elektriciteitswerken, dit komt omdat de ouders van David een bouwbedrijf hebben. En daar David ook zelf in de zaak zit, komt er meer schot in de zaak. Uiteindelijk komt nu de afwerking, en als eerste aan de beurt is de keuken, Omdat David al vele referenties en contacten heeft met vakmensen. Komen de vakmensen van Elst keukens uit Rijkevorsel onze keuken plaatsen. De keuken wordt binnen 1 maand geplaatst, Ik ben nu al naarstig op zoek naar kookboeken om mijn ventje van lekkere maaltijden te voorzien.

 
 
Hannelore (32) een vrijgezel mamma, die heeft gewerkt en gespaard voor een eigen appartementje. Ik kan mijn nieuwbouw appartementje te Zoersel binnen een 2 maand betrekken. Momenteel zijn ze nog de netwerkbekabeling aan het aanleggen en als ook de domotica kast. Ik ben nu met de bouwheer aan het overleg plegen over de keuken. Onze architect stelt mij een aantal referenties voor. Het meest voor de hand liggende is keukens Deabdij uit Zoersel een gerenomeerd keuken bouwer met meerdere grote toonzalen. De keuken is momenteel door de keukenzaak uitgetekend. En kan nog binnen de maand opgeleverd worden. Als ik dan de huissleutel krijg overhandigd, kan ik de keuken inwijden met mijn kookkunsten. En kan ik mijn beste vrienden uitnodigen voor een hapje en een drankje.

 
 
Dirk (58) en Judy (57) wij zijn beiden afkomstig uit Malle, wij hebben al 32 jaar onze afgewerkte woning, maar inderdaad na de jaren moeten ook de huidige energie normen gehaaldworden. Zeker Isolatie een condensatiekachel en zonnepanelen zijn al projecten die moeten gebeuren. Ook de keuken begint na 32 jaar intensief gebruik letsels te vertonen, kastdeuren die scheef zakken, een afwasmachine die meer rammelt als een klopboormachine. En het keukenblad dat opgezwollen is. We zijn gaan kijken voor een nieuwe keuken, het liefst bij een gerenomeerd keuken bouwer, en also hebben we gevonden, Krijnen keukens te Oostmalle een zaak met goede referenties. De keuken is verleden maand opgeleverd en we zijn zeer tevreden van de service, also van de degelijke AEG inbouwtoestellen. Mijn man heeft inmiddels een nieuwe hobby bijgevonden. En volgt een cursus..kok

 
 
Pascale (48) ben gescheiden vrouw en woon in Schilde, ik woon in een vrijstaande woning die ik heb kunnen overkopen van mijn ex. Doch na de jaren begint alles te verslijten en moeten soms vernieuwingen gedaan worden. Zo heb ik ook extra isolatie laten aanbrengen en zonnepanelen laten plaatsen. De oorspronkelijke keuken heeft haar beste dagen gekend en heeft veel van haar glans en mooiheid verloren, ook een kleine waterlek heeft schade aangericht aan de bodem en aanrecht. Ik heb een aantal offertes aangevraagd en diegene die me het meest aansprak was Vimmo keuken uit Wijnegem, een vriendelijke verkoper, alsook een vakman die keukens plaatst. Nu ongeveer 3 maand geleden is de keuken geplaatst, en de kleine ergernissen zijn opgelost. Het is nu een plezier een keuken boek open te slaan en een gerecht te gaan maken. Ik heb ook plezier van de ingebouwde tv met netwerk bekabeling zodat ik ook mijn favoriete kook programmas in mijn nieuwe keuken kan zien.

 
 
Caroline (28) en Mark (44) Wij zijn een nieuw samengesteld gezin met 7 kinderen die nog schoolgaand zijn, wij wonen in Oelegem in een grote vrijstaande woning met 6 slaapkamers, Omdat wij een groot gezin zijn geworden was onze keuken niet meer conform genoeg om gezonde maaltijden te bereiden. We zijn gaan horen bij een aantal keuken zaken en hebben offertes mede gekregen, de voor ons meest voor de hand liggende kwam van dekeukenbouwer uit Zandhoven, een mooie zaak met een grote toonzaal met ruime keuze. We hebben een keuken gekozen met een groot keuken eiland, en een kookvuur met 6 kookbekken, een dubbele oven, ingebouwde Airfryer en een grote Smeg ijskast, ook een stoom oven moest er komen. We moesten onze keuken wel groot genoeg nemen, omdat we meestal met drie koken. En ook de jongste meid haar kook kunsten wil laten zien.

 
     
  Zie onderstaande 12 Bladzijden --- 12 blz voor referenties en recencies over keukens  
     
 
 
     

Genieten samen van een vers bereide maaltijd, gemaakt in uw droomkeuken
 
keukens in provincie Antwerpen
Keuken-gids.be
keukens in provincie Oost-Vlaanderen
keukengids
keukengids alles voor uw keuken
keukens in provincie Antwerpen