youtube keukens per provincie

 Logo: keuken gids  alles voor uw keuken

facebook keukengids  en sociame media  


 

Diane (52) Alleenstaande vrouw, daar ik woonachtig ben in Poederlee, en in het rusthuis nog moet zorgen voor mijn mentaal gehandicapte broer, heb ik niet zo veel tijd en nog minder middelen om mij een nieuwe keuken aan te schaffen. In de eerste plaats ben ik gaan zien achter toonzaal modellen die meestal tegen de helft van de prijs worden verkocht. Daar ik ook een bescheiden woning heb, en de opstelling van mijn keuken een rechte blok is. Heb ik wel een gepast keuken model gevonden bij een keuken bouwer. Heremanskeukens in Wechelderzande had voor mij de juiste keuken opstelling staan, enkel de plaatsing kosten kwamen er nog bij, maar dit viel best mede. Nu kan ik thuis lekkere Chocolade cake bakken voor mijn broer en meenemen naar het rusthuis, ook voor andere bewoners, hoe mooi is dat niet..?

 
 
Luc (57) Weduwnaar, ik woon in Pulderbos, mijn vrouw (Debby) heeft 3 jaar geleden een hartinfarct gemaakt en is hieraan overleden. Weet het leven is best zwaar alleen, eigen beslissingen nemen, de dag nemen hoe hij komt. Mijn huidige keuken is inmiddels 35 jaar oud en heeft al vele pannen en potten moeten verwarmen, want Debby kookte graag. Ik ben nu al bij een paar keuken bouwers een offerte gaan vragen. En dsm keukens uit Olen gaf me de beste voorwaarden en nog een korting op toestellen en plaatsing kosten. Inmiddels ben ik de gerechten die Debby zo graag kookte ook aan het bereiden, sommigen mislukken. Toch moet ik zeggen eigen Mayonaise kan ik zeer goed maken alsook, choco en vanille pudding. Doch, Ik blijf missen mijn geliefde vrouw, mijn eerste liefde..x

 
 
Familie Manearts, wij wonen beiden in hartje van Antwerpen, en hebben daar een 5 tal jaren geleden een leuk op te knappen appartement kunnen kopen. Momenteel zijn we nog vloer aan het leggen in onze toekomstig nieuwe keuken. De keuken die we een maand geleden hebben besteld bij een keuken bouwer uit Aartselaar, Ixina keukens een zaak met gedegen vakmensen, die een hart hebben voor keukens en ook kennis van keuken toestellen. Daar hebben wij de meeste informatie gekregen en een duidelijk plan hoe onze keuken er zou gaan uitzien. Ik ben zeker van een goede afloop, laat nog weten..veel liefs Gina...x


 
 
Danny (52) en Krisje (48) We hebben onze eigendom verleden maand verkocht, met de bedoeling wat ruimer te zitten. We hebben juist een andere woning in Zoersel gekocht in een nog bosrijk gebied, in een doodlopende straat en met een grotere tuin en dubbbele oprit. Enkele zaken moeten nog wel verniewd worden omdat de woning ook is van 1982. De keuken is eigenlijk de blikvanger en deze wordt dan ook als eerste vernieuwd. Daar wij allebei een goede verloning hebben kunnen we de lat voor een keuken ook wat hoger leggen. We hebben gekozen voor de keukenbouwer in Zandhoven omdat deze een ruim aanbod heeft aan toonzaal modellen, en ook de grotere keukens met een kook eiland kan tonen. Ook hebben we gekozen voor de beste apparatuur, Stoomoven, ingebouwde friteuze en airfreyer, een grote ijskast en ingebouwde diepvriezer, en een kookvuur met 6 kookplaten. Also netwerk bekabeling en een sturing van domotica systems. Zodat we met de gsm ook apparaten kunnen aansturen. De keuken wordt pas binnen 4 maand opgeleverd, omdat we zelf ook nog moeten wachten op de notaris voor de officiele beschrijving van de nieuwe woning. Dus voor ons een volledige nieuwe uitdaging dit jaar, ik heb me inmiddels ook ingeschreven voor een cursus "specialteit en culinair koken".

 
 
Familie Hermans, Beide afkomstig uit Hoboken, maar verhuisd naar Mortsel, daar hebben we 2 jaar geleden een half open bebouwing gekocht, met nog wel wat renovatie en isolatie werken voor de boeg. De isolatie normen hebben we momenteel gehaald door super isolerend glas en ramen, isolatie van onze zolder en onze vloeren. De moderne zwarte keuken vloer is verleden maand geplaatst, zolang hebben we het met een camping vuurtje moeten redden, en een pvc box om de afwas te doen. Nu is het grote moment aangebroken om te gaan zien voor een nieuwe keuken, en wat er zoal op de markt wordt aangeboden. We hebben diverse keuken zaken bezocht en evenveel offertes medegekregen. Doch uiteindelijk na goed samen te overleggen hebben we gekozen voor Kovera keukens uit Wilrijk, een gerenomeerd bedrijf met nog echte vakmensen in dienst. De keuken is inmiddels al een 7 tal weken geplaatst, en ik geniet nog elke dag van mijn hete lucht en stoom oven en ingebouwde friteuze. Ook de ruime opbergkasten en granieten werkblad. Dank een hele meerwaarde als je ziet van waar we komen..

 
 
Ingrid (58) Daar ik een alleenstaande vrouw ben uit Turnhout, die met diensten cheques werkt, heb ik het financieel niet zo breed, Doch mijn verouderde woning van 1958 is wel toe aan een nieuwe keuken. De deuren hangen uit de richting, kookvuur werkt nog maar half, en de oven dient gewoon voor de pannen. Nu heeft mijn dampkap het ook laten afweten, ik heb voorlopig een ventilator in de plaats gezet, maar het doel heiligt niet de middelen. Van sommige kasten heb ik de deuren gewoon verwijderd, omdat ze anders toch zouden afbreken. Ik ben gaan zien bij keukens Horemans uit Geel, en offerte laten maken, prijs-kwaliteit viel dat erg mede.Omdat ik niet zo een hele grote keuken nodig heb, alleen de belangrijkste toestellen zonder te veel luxe. Mijn keuken is nu 3 weken geplaatst, ik kon wel wenen van geluk, dat er toch nog dromen zijn die niet verloren gaan. Als ik nu kook kan ik zelf zingen van geluk.

 
 
Sarah (32) gescheiden vrouw met 2 kinderen, Daar ik woon in Mechelen op een bescheiden appartementje en mijn keuken aan vernieuwing toe is, ben ik gaan zien naar enkele keuken toonzalen in de omgeving en heb offertes gevraagd van de modellen die voor mij in aanmerking kwamen. Daar decoform in Mechelen een gerenomeerde keukenzaak voor mij een mooie prijs zou maken, met nog extra korting vanwege Batibouw. Ik heb ingestemd met hun voorwaarden als er ook nog een tijdelijke % korting op de toestellen zou verrekend worden. Inmiddels is de keuken al 8 weken geplaatst, nu kom ik er achter dat ik veel tijd bespaar met de nieuwe technologie, ik kan mijn kookvuur gebruiken en tevens mijn airfryer en alles is op een half uurtje gaar. Wat een meerwaarde in mijn leven.

 
Chris (32) en Lies (28) Wij zijn een nieuw samengesteld gezin dat woont aan de buitenrand Van Antwerpen, meer bepaald in Schilde, wij hebben samen 3 kinderen die ook in Schilde naar de lagere school gaan. Daar Chris de woning van zijn ex heeft overgekocht, moeten we alvast niet gaan huren. Doch de huidige keuken heb ik nooit mooi gevonden en heb me er nooit in thuisgevoeld, ik wilde een keuken waar ik mijn zieltje kon inleggen. Uiteindelijk heeft Chris toegestaan om gaan te kijken voor een nieuwe keuken. We zijn een aantal keuken zaken afgegaan en offertes gevraagd. Uiteindelijk hebben we gekozen voor mammouth keukens uit St-Antonius -Zoersel, nog een nieuwe zaak met goede referenties, en vakmensen met een hart voor keukens. Onze keuken is gepland voor binnen 2 maand, hopelijk vind mijn prinses zich gelukkig in onze confortabele keuken.

 
     
  Uw eigen verhaal hier.....  
     
 
 

Genieten samen van een vers bereide maaltijd, gemaakt in uw droomkeuken
 
keukens in provincie Antwerpen
Keuken-gids.be
keukens in provincie Oost-Vlaanderen
keukengids alles voor uw keuken
keukens in provincie Antwerpen