youtube keukens per provincie

 Logo: keuken gids  alles voor uw keuken

facebook keukengids  en sociame media  


 
Renaad (47) Ik ben een weduwenaar, Mijn vrouw is een 10 tal jaar geleden overleden in een auto ongeluk. Gelukkig hadden we een goede levenverzekering dat me er wat bovenop heeft geholpen, want de begrafenis was ook niet goedkoop. Ilse heeft onze woning altijd tot in de details verzorgd, de tuin verzorgd, wat mis ik haar... De woning is gelegen in het dorpje Kontich. Ik heb een aantal offertes gaan vragen van keukens en heb uiteindellijk toch gekozen dicht bij de deur nl: kvw-keukens uit Kontich zelf een gerenomeerde keukenbouwer die in de wijde omgeving bekend is voor zijn vakmanschap. De keuken is nu 8 weken geleden geplaatst en heb er al veel plezier aan gehad, doch één ding mis ik nog ..mijn keuken prinses, hopelijk komt het ooit nog op mijn pad. Ik nodig nu ook regelmatig vriendinnen uit.


 
 
Karen (32) Ik ben een jonge vrouw, die altijd heeft bijgeschoold, en uiteindelijk Carriëre heeft gemaakt in de Chemie sector. Een jaar of 3 geleden heb ik een pastorij woning gekocht te Itegem met een stukje grond van 6 are, De woning kwam van een echtscheiding en een aantal zaken moesten nog gebeuren zodat ik nog de vrije keuze had om een keuken te kiezen naar mijn wens. Ik heb een aantal offertes binnengekregen, zo ook van Kovera keukens uit Heist Op den Berg, een gedegen zaak met mooie ruime toonzaal, en goede referenties. De keuken is inmiddels geplaatst en geeft mijn woning een mooie en landelijke vorm. Als ik dan vriendinnen uitnodig krijg ik alleen positieve opmerkingen. En zeker als ik dan mijn bekende rabarber-taartjes presenteer aan mijn gasten. Dank aan keuken-gids voor goede de referenties.

 
 
Marleen ( 42) uit Schilde, heb 3 kinderen en voor mij is het belangrijk degelijke toestellen. Deze heb ik ook gekregen ik kan nu op 4 kookplaten tegelijk koken en bakken zonder dat de stroom uitvalt. Ik heb veel opbergruimte alsook grote lades onder mijn kook eiland. Alles kan nu netjes opgeborgen worden in de ruime lades. Ik ben Mamoutkeukens uit St-Antonius (Zoersel) zeer dankbaar, geen valse beloftes daar, eindelijk een verloren droom die waar geworden is. Een meerwaarde in mijn leven. Nu ervaar ik het gemak van koken. De waardering van het koken. Ook voor mijn vrienden steeds overheerlijk.

 
 
Ik ben Roland (54) uit Halle-Zoersel , heb wel een ouder appartement, en moet de keuken nog renoveren, er moet zowiezo een nieuwe keuken komen, ik vond de offerte van de keukenbouwer in Zandhoven, de meest bekende gerenomeerde zaak in omstreken het beste omschreven en ik kreeg ook nog korting op de toestellen. Ik ben tevreden dat ik voor deze keuken bouwer heb gekozen, namelijk een hele meerwaarde in mijn appartementje. Nu kan ik mij een gerechtje opwarmen in de microgolf. En als de vrienden dan komen van de archeologische vereniging kan ik hen toch een klein gerechtje presenteren.

 
 
Familie Vorselmans, Door chronische ziekte hebben wij altijd op onze centjes moeten letten, ons huisje dat reeds opgeknapt is kon nog wel een nieuwe keuken gebruiken, daar ik geërfd heb van mijn familie, maakt het voor mij mogelijk een nieuwe keuken aan te kopen, en zo toch nog onze kleine dromen laten uitkomen. Na onze offertes overlopen te hebben, gaan we uiteindelijk in zee met keuken konings omdat we zelf van Kalmthout zijn. Het resultaat van de plaatsing en gebruiksgemak mag er wezen, alles gaat nu veel vlotter, en dit kon ik zeker gebruiken met mijn chronische aandoening...begrijp wel dat mensen door lichamelijke ziekte soms nog dieper wegzinken, laat staan door een psychische aandoening. De microgolf oven is een meerwaarde, een gerechtje halen en gewoon opwarmen, wat een Luxe.

 
 
Familie Grootjans, Wij wonen momenteel al 25 jaar in onze zelfgebouwde woning te Pulle, doch er beginnen in onze woning wat spulen te verslijten zoals ons Salon en meubelen. Ook onze keuken mag terug een opfrisbeurt krijgen. Wij hebben onze keuken door Horemans in Geel laten uitrekenen en omdat de offerte ook binnen ons huidig budget past. De vakmensen van Horemans zijn onze keuken komen plaatsen. Het is een hele verandering een moderne keuken, alles is strak afgewerkt en kan netjes en eenvoudig schoongemaakt worden. De toestellen zijn hypermodern gewoon met druktoetsen en of op spraak commando. Ik kan nu het kookvuur gebruiken, de oven, en de airfryer op het zelfde moment. Wat een Luxe, de gerechten zijn nu een stuk sneller klaar, en de meeste vitamines zijn nog aanwezig. Ik voel me nu echt een keuken-kokin. Wat een luxe situatie die ik jaren heb moeten missen.

 
 
Ginger (32) en Claire (34) Wij zijn een vrolijk koppeltje dat in Deurne woont, we hebben ons appartement kunnen kopen op lijfrente. We bewonen de flat nu bijna een jaar. Doch een aantal zaken zijn aan vernieuwing toe zoals onze badkamer en keuken. De rest is vooral schilder en wat behang werk wat we zelf wel kunnen, Claire werkt bij een schilders bedrijf. Voor een keuken zijn we gaan rondzien in het Antwerpse waar veel keuze is. Doch met 1 offerte zijn we met de verkoper terug aan tafel gaan zitten en inmiddels na een beetje bemiddeling is het Ilwa keukens uit Ruisbroek geworden. Een mooie en grote toonzaal waar we ook veel nuttige keuken informatie hebben gekregen en als ook nog een korting op de toestellen. De keuken zal binnen 2 maanden geplaatst worden, zodoende wij nog de tijd hebben om de oude keuken uit te breken.

 
 
Nicole (36) alleenstaande met 5 kinderen, woonachtig te Brecht. Daar de ouderlijke woning van mijn ouders waar ik bijwoon, Mankementen begint te vertonen en wat uit de mode is, Heb ik met mijn ouders beslist om toch een nieuwe keuken te laten installeren, weet de kinderen worden ook groter. En mijn oudste dochter is bezig met een opleidng kokkin. Ze heeft in haar schoolboeken aan het zoeken geweest met wat culinaire en hedendaagse gerechten ze ons kan verassen. De keuken zelf hebben we besteld bij een keuken expert uit Wuustwezel... Augustijnskeukens. De keuken is inmiddels 3 weken geplaatst en mijn dochter kookt voor ons elke dag, en is niet bang te experminteren met nieuwe exotische en culinaire gerechten. Ook dank aan keuken-gids voor de referentie gids.

 
     
  Uw eigen verhaal hier.....  
     
 
 

Genieten samen van een vers bereide maaltijd, gemaakt in uw droomkeuken
 
keukens in provincie Antwerpen
Keuken-gids.be
keukens in provincie Oost-Vlaanderen
keukengids
keukengids alles voor uw keuken
keukens in provincie Antwerpen