youtube keukens per provincie

 Logo: keuken gids  alles voor uw keuken

facebook keukengids  en sociame media  


 

Ghonda & Maarten, wij wonen in een nieuwbouw appartement te Putte. Momenteel wonen we hier een half jaar, ons appartement is gekocht zonder keuken omdat we zelf meer inkijk wilden hebben op dit project. Onze architect had ons een aantal referenties meegegeven maar toch zijn we zelf ook op zoek gegaan naar een keuken plaatser, die onze droomkeuken kan realiseren. We zijn verleden week naar Brasschaat geweest en gaan horen bij newlookkeukens. We hebben samen met de verkoper aan tafel gezeten en getracht een plan te maken van de huidige situatie. Na berekening van de offerte zijn we akkoord gegaan met de aankoop. Onze nieuwe keuken is ultra-modern met netwerk toestellen de beste high led verlichting. Zelf de achtergrond van onze keuken is een speciale glazen wand, waar we onze digitale achtergrond zelf kunnen kiezen. Ook de ijskast communiceert met de winkel en orders worden zo automatisch geplaast, en geleverd aan huis.


 
 
Dorothy, 29 j ik ben een alleenstaande moeder met 4 kinderen ik ben afkomstig uit de stad Antwerpen, maar woon nu in Oelegem een boerengemeente met nog veel groen. Daar ik op den boerenbuiten woon ken ik hier niet zo veel mensen. Mijn woning is gelegen aan een niet verharde weg. Daar de kinderen ook wat groter worden, moet ik zorgen voor verse en en degelijke voeding. Dit is helaas nu niet mogelijk omdat ik in mijn keukentje kook op een camping gas brander. Een diepvriezer heb ik niet behalve een keldertje waar het een beetje koeler is. Ik ben me deze week gaan verdiepen in keukens, wat de nieuwe trends zijn, ook de beste AAA+ toestellen met een minimum verbruik. Ik heb al een bestek laten maken door een keuken zaak uit Aartselaar : Meubel-project, de verkoper was vriendelijk en geduldig en heeft me duidelijke uitleg gegeven over hun zaak en toestellen. Nu heb ik een offerte meegekregen die nog best meevalt. Ik ben toch van plan voor de keuken een kleine lening aan te gaan. De keuken wordt nog voor het einde van het jaar geplaatst. Zodat ik de eindejaarsdagen met de beste vrienden en culinaire gerechten doorkom.

 
 
Kristel en Tom, wij zijn allebei veertigers met een goede verdienste. Onze woning die we gekocht hebben in 2004 te Pulle is bijna gerenoveerd ook de tuin is mooi aangeplant met zowel appel, pruimen als kersen bomen. De Huidige keuken is van 1982 en wel aan vernieuwing toe, het keukenblad is opgezwollen, deuren die scheef hangen, en een kookvuur dat nog maar half zijn werk doet, ook de dampkap is meer een betonmolen geworden. We zijn diverse offertes gaan vragen van keuken zaken uit de buurt. Doch de offerte met kortingen van een keukenzaak uit Lille: Heremanskeukens kwam voor mij het meest informatief en prijselijk uit de bus. Ook de Batibouw korting alsook op de plaatsing nog een extra korting heeft bij ons de doorslag gegeven. We hebben gekozen voor een Landelijke keuken met de laatste nieuwe toestellen. Een stoomoven een ingebouwde Airfryer alsook een micro golf oven waarin je ook kan bakken. Ook een aparte warmhoud lade ontbreekt niet. Ik heb me trouwens nu in de maand september ingeschreven voor een cursus koken. Zodat ik met de eindejaarsdagen voor vrienden de beste gerechten kan presenteren.

 
 
Vannesa, Ik ben een alleenstaande vrouw van 54j. Ik woon in Vosselaar, ik heb een eigen woning in de nieuwe verkaveling aldaar. Daar mijn moeder mij altijd heeft gesteund met mijn chronische ziekte en psychische kwetsbaarheid, is het voor mij ook tijd dat ik iets kan terugdoen. Ik ga mijn keuken volledig naar mijn wens laten inrichten, met de nieuwste energie zuinige toestellen. Belangrijk is ook een goede micogolfoven en stoomunit, zo kan ik mijn moeder elke dag vers eten brengen. Ze woont ongeveer 200 meter van mij vandaan. Ik vind dat ik nu mijn best moet doen, nu mijn moeder bijna niet meer kan. En ik weet dat waardeert ze wel. Mijn andere zus komt niet meer thuis en heb het contact daar mede definitief verbroken. Ik ben voor een keuken maar èèn keuken zaak binnen gewandeld iemand met goede referenties in de kempen: dsmkeukens uit Olen. Vrienden van mij hebben hun keuken daar ook gekocht en zeer tevreden van. Einde November wordt de keuken geplaatst. Ik zie er echt naar uit om voor mijn moeder mee een potje te koken.

 
 
Annick en Bono, we zijn een tof koppeltje uit Voortkapel, We hebben al reeds een 4 tal jaar een nieuwe Pastorij woning, alles is tot in de puntjes verzorgd. Zelf de gazon mag niet over gelopen worden. Bij ons worden om de 2 maand ook de voegen tussen de tegels gereinigd met een tandenborstel. Daarmede perfectie is bij ons wel aan de orde. Voor een keuken leggen we de lat zelf heel hoog. We zijn inmiddels al bij 15 keuken zaken gaan kijken doch geen ene zaak kon ons bekoren. Bono heeft het idee gehad zelf een keuken samen te stellen die aan onze normen voldoet. Bij de meeste keuken zaken hangen de deuren wel tot een 0.5 mm scheef en dat kan niet. Bono heeft de waterpas is meegnomen naar een keukenzaak, Het keukenblad was langs ene kant bijna 1 mm hoger... Kan toch niet zucht Bono dan...

 
 
Mina, alleenstaande moeder met 2 kinderen, heb een eigen woning in Olen. Daar de woning waar ik woon ook al 40 jaar oud is moet er af en toe wat hersteld worden, zo is dit jaar de keuken aan de beurt. Ik heb referenties op internet geraadpleegd en heb een paar keuken bouwers geselecteerd met goede recencies. Nu heb ik deze week verlof genomen en maak ik werk om is rond te rijden en offertes te vragen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een keukenplaatser uit Meerhout: artenic-keukens. Ik heb inmiddels een folder medegekregen met de toestellen die ik heb gekozen. Een 3D tekening van mijn toekomstige keuken. En een keuken contract waarin staat dat de keuken binnen 3 maanden wordt geplaatst. Ik zie uit om mijn eerste chocolade gerechten te maken in alle luxe.

 
 
Jozef, weduwnaar van 95, ik ben geboren in dit boerderijke, op de kelderkamer. De hoeve is nog van mijn ouders geweest. Maar daar ik enige zoon ben, heb ik de woning Geërfd. De hoeve is nog voorzien met Boomse pannen met stro poppen onder. De ramen zijn met enkel glas. En water haal ik uit de regenput, moeilijk in koude winters als er pak met ijs op ligt. De wc staat nog buiten naast het verkenskot, met een houten bril en een stapel wc gazet papier. Mijn keuken kan je al lang geen keuken meer noemen. Ik had ze graag willen laten renoveren om geen materialen verloren te laten gaan. Want het hout is nog goed genoeg na een schilder beurt. Enkel een paar kastjes zijn afgebroken, en een nieuw bovenblad want das goed rot, ook door de memel. De poempbak is uit beton en kan nog 100 j blijven dienen. De kolen kachel is ook mijn fornuis. Een frigo heb ik niet maar wel een koelkeldertje. Ik ben samen met mijn oudste zoon (Karl 75 j) gaan horen bij zo een keukenboer maar ze verkopen liever een nieuwe. Wat verkwisters met geld anno 2024. Nu heb ik een plaatselijke schrijnwerker gevraagd, en deze gaat mijn keuken terug herstellen alsof ze nieuw was. Wat ben ik gelukkig dat ik mijn stoofpotje terug kan opwarmen op mijn kacheltje. En mijn voeten warm houden in de winter. Moeder de vrouwe had het nog moeten meemaken.

 
 
Ronny, ik ben 48 en weduwnaar. Ik heb een woning in Poederlee, mijn vrouw( Rebekka) is 4 j geleden gestorven aan een enge ziekte. We hadden samen dromen om naar toe te werken, maar dit is er helaas niet van gekomen. Rebekka was atijd gek op koken en verraste mij voortdurend met de meest culinaire hapjes. Ze had zo uitgezien naar een nieuwe keuken, die ze zelf kon inrichten naar haar smaak. Ik ben verleden week na mijn werk gaan rondzien voor een keuken plaatser die mij een goede offerte kan bezorgen. Zo ben ik dan na een aantal offertes terechtgekomen in Hoogstraten bij keukensenkeukens. De verkoper is ook een echte vakman waar je terecht kan met diverse vragen. En heeft veel kennis over de nieuwe trends. Ik ben samen met de verkoper aan tafel gaan zitten voor de samenstelling van de keuken meubelen en toestellen. Aan de hand van de offerte heb ik nog een korting gekregen, omdat ik ook duurder toestellen had genomen. De keuken wordt nog geplaast voor de eindejaarsdagen, zodat ik mijn vrienden ook lekker kan verassen met vers gemaakte Cake..

 
     
  Zie onderstaande 12 Bladzijden --- 12 blz voor referenties en recencies over keukens  
     

Genieten samen van een vers bereide maaltijd, gemaakt in uw droomkeuken
 
keukens in provincie Antwerpen
Keuken-gids.be
keukens in provincie Oost-Vlaanderen
keukengids
keukengids alles voor uw keuken
keukens in provincie Antwerpen