youtube keukens per provincie

 Logo: keuken gids  alles voor uw keuken

facebook keukengids  en sociame media  


 

Kristel (36) uit Beerse, ik ben een weduwe vrouw met nog 3 kinderen die naar school gaan, dus voor ons gezinnetje is het belangrijk dat er elke dag vers eten wordt gekookt, mijn vorige keuken was reeds 35 j oud en wel aan vervanging toe, het kookvuur werkte nog maar half, en de diepvriezer was onze opberg kast geworden. Daar ik het financieel niet zo breed heb, ben ik op zoek gegaan naar een aantal keuken bouwers die met mijn eisen rekening zouden houden, van de 3 keukenbouwers, was er slechts 1 bereidt naar mij te luisteren nl : Heremans keukens uit Wechelderzande. Mijn keuken is netjes geplaatst, ook de waterleiding is aangepast, en mijn kookvuur en hete lucht oven werken zeer goed samen. Nu kan ik pas echt koken voor mijn kinderen en mezelf.

 
 
Familie Verwerft, we hebben lang moeten huren in een huurwoning, doch verleden jaar kregen we de kans om een appartementje te kopen, welliswaar nog wel te renoveren, maar we renoveren ook naargelang we middelen binnenkrijgen, nu is het de beurt aan de keuken, de huidige keuken is nog op een oud gevaarlijk gasvuur, en de oven lijkt wel een klei oven geworden, de ijskast was onze opbergruimte. Daar wij zelf van Deurne zijn, hebben we redelijk wat keuken offertes kunnen bemachtigen. Doch 1 keukenbouwer begreep ook ons standpunt en was tevreden met ons budget nl: Svea keukens uit Aartselaar. De keuken is nu een tweetal maanden geplaatst, een echte luxe zo een ijskast, een een inductie kookplaat met warme luchtoven, en een warmhoud lade. Ook de ingebouwde microgolf oven, en airfryer geven ons veel bewegingsvrijheid. We zijn echt tevreden, dank ook aan keuken-gids voor de overzichtelijke lijst met gerenomeerde keuken bouwers.

 
 
Kathy (32) Weduwe Ik ben woonachtig in Broechem, een kleine gemeente in de kempen. Mijn 2 kinderen gaan ook aldaar naar school. Na het overlijden van mijn man, kwam ik er al snel achter dat ik ook een klusser zou gaan worden, om kleine reparaties aan de woning te herstellen. Doch de renovatie van een keuken laat ik liever over aan vakmensen. Ik ben een aantal offertes gaan bijeensprokkelen, en heb toen een keuze moeten maken. Ik heb gekozen voor een keukenplaatser uit Schoten : Homeconcepts, ik ben zeer tevreden van hun werk, en kan nu meer dan ooit gerechten maken voor ons kleine gezin.

 
 
Jozef (64) Ik ben zelf van Lille, en woon hier al bijna 40 jaar in mijn èèntje, ik heb destijds hier een kleine boerderij gekocht, en heb die gerenoveerd, dat was in de tijd dat ik nog gezond was, Nu na 2 hart infarcten en 3 overbruggingen, laat mijn gezondheid me wat in de steek en moet ik karwijwerken uitgeven aan mensen van het vakgebied. Ik heb een offerte gekregen van een keukenboer uit Vlimmeren, Homeconcepts: deze hebben me een maatkeuken uitgetekend, met bijhorende toestellen. Verleden maand is de keuken geplaatst, en heb er al veel geniet van gehad, vooral van de vaatwasser die ik nooit heb gehad. Ook een micro golf oven is voor mij nieuw, ik haal een gerechtje en na 6 min kan ik al gaan eten. Dit bespaard me zeer veel tijd iedere dag. Ook als de vrienden komen verras ik hen met Cake.

 
 
Cindy (40) & Babs (38) Daar wij vrij ruim wonen te Antwerpen in onze loft, en geen kinderen ten laste hebben, Maakt het voor ons meer eenvoudig om gaan te zien voor een keuken waar ook niet te veel tralalala aan moet zijn. Wij hebben een offerte gekozen van een keukenbouwer uit Wijnegem: Vanmarcke keukens, ik kan deze keuken plaatser zeker aanbevelen, alles is goed verlopen ook de plaatsing was op 2 dagen gefixt. Nu Babs een opleiding koken volgt, expermiteren we met de meest exotische gerechten, en nodigen we op tijd en stond vrienden uit.

 
 
Annette (48) Ik woon zelf al 28 jaar in Kalmthout, weliswaar op een gelijkvloers appartement in het centrum van Kalmthout, daar ik ook al 20 jaar Chronisch ziek ben (Spier ziekte en ook een aandoening in de hersens) Ben ik beperkt met de dingen die ik doe overdag. Daarom is het belangrijk voor mij een conforme en handige keuken weliswaar aangepast aan mijn handicap. Uiteindelijk heb ik toch een keuken aannemer gevonden die met mijn handicap rekening hield, dankzij enkele aanpassingen, Daarom ben ik dankbaar aan keukenkonings uit Essen. Mijn beste vrienden worden altijd onthaald met koffie en verse taart.

 
 
Joke (42) Oorspronkelijk kom ik van Nederland, maar heb mij nu in België gevestigd, meer bepaald in Wuustwezel. Ik ben al een paar maanden aan het rondzien voor een keuken, Onlangs heb ik nog een offerte gekregen van een keuken plaatser uit Hoogstraten, Keukensenkeukens zij hebben me een mooi plan gemaakt voor de toekomstige keuken en omdat deze ook binnen mijn budget paste heb ik het keuken contract getekend. Binnen 2 maanden zou de keuken opgeleverd worden. Nu staat de keuken te pronken in mijn woning en is zeker de aandachtstrekker geworden, als er dan familie of vrienden komen maak ik zelf verse taart.

 
 
Familie Wouters, Wij zijn afkomstig uit Bornem en wonen in een grote vrijstaande woning net buiten de dorpskern, onze woning is gebouwd in 1982 en reeds al 40 j oud, en dan komen er inderdaad al is kosten en of renovatie werken om de hoek zien. Onze huidige keuken is wat verouderd en hadden graag een meer moderne en greeploze keuken laten plaatsen. Uiteindelijk hebben we een keuken vakman te pakken gekregen en hem een offerte laten maken. Een keukenplaatser uit Kontich, Kastenopmaat .. Deze keukenbouwer kan nog kasten op maat maken omdat onze keuken muur maakt een hoek van 35°. En alles moet toch perfect aansluiten. Momenteel staat de keuken en heb er al zeer veel gebruiksgemak aan gehad.

 
     
  Zie onderstaande 12 Bladzijden --- 12 blz voor referenties en recencies over keukens  
     
 
 
     

Genieten samen van een vers bereide maaltijd, gemaakt in uw droomkeuken
 
keukens in provincie Antwerpen
Keuken-gids.be
keukens in provincie Oost-Vlaanderen
keukengids
keukengids alles voor uw keuken
keukens in provincie Antwerpen