youtube keukens per provincie

 Logo: keuken gids  alles voor uw keuken

facebook keukengids  en sociame media  


 

Chantal, ik wordt 48 j en woon in Merksem. Ik heb daar een appartementje overgekocht van mijn ex-vriend. Er moesten nog wel enkele zaken in gebeuren, maar ik heb alles de tijd gegeven en vooral rust voor mezelf dat ik wel kan gebruiken. Momenteel heb ik wat kosten aan mijn keuken, de syfon doet het niet meer ik zit met een lek, waarbij de onderkast is opgezwollen. Ook valt de elektriciteit uit als ik 2 kookplaten gebruik en de oven? En in de ijskast blijft het licht constant branden, en deze vriest ook nog aan. Daarmede ik beslist heb om een nieuwe keuken te kopen. Ik ben gaan rondvragen bij een aantal keuken zaken. Doch èèn keukenzaak uit Kontich kon mij beamen: kvw-keukens, vriendelijk en oprecht ook de offerte was voor mij goed. Mijn moeder heeft mij ook een centje toegestoken omdat ze weet dat ik soms de eindjes moet aaneenknopen. Ze zijn de keuken komen plaatsen en de nuts voorzieningen conform gemaakt. Ik ben content met de vernieuwing en geniet nu nog meer van eten bereiden als daarvoor. Dank ook voor de goede referenties over gerenomeerde keukenplaatsers.

 
 
Evelien & Kate, We zijn beiden afkomstig uit Brussel, maar hebben een woning gekocht in Emblem (deelgemeente Lier). Daar we een te renoveren woning hebben gekocht met een groot stuk grond met eigen appelgaard, hebben we een eigen spaarkastje aangelegd voor de renovatiewerken. Momenteel zijn we aan het rond zien voor een goede keuken keuze. We willen vooral een geriefelijke en landelijke keuken die past bij de stijl van de woning. Waar we natuurlijk lekker zelf appelen kunnen bakken.. en zelf cupcakes maken. Omdat we niet veel afweten over keukens wat er op de markt is, hebben we toch goede recencies gevonden op internet. We hebben een drietal keuken zaken om offerte en advies gevraagd. En keukens wilco uit Oostmalle kwam met de beste voorwaarden. Een vriendelijke verkoper en vakman die ons uitlegde wat de meerwaarde van betere kwaliteit inhoud. De keuken is nu een 8 tal weken geleden geplaatst en inderdaad we konden geen betere keuze maken alles is piek fijn verzorgd, echt vakkundig geplaatst. En inderdaad ik denk dat dit de levensdroom is bij vele vrouwen, desondanks anno 2024 blijft het bij andere vrouwen gewoon een droom....

 
 
Dirk en Nancy, wij wonen in in Sint-job. Daar hebben we een kleine geriefelijke woning gekocht met een grote tuin, in het begin van ons huwelijk. Het grootste deel van de renovaties zijn bijna achter de rug en heeft Dirk nog kunnen doen ondanks veel pijnen beperkingen. Doch Dirk zijn gezondheid is momenteel sterk achteruit gegaan, omdat hij lijdt aan een ongeneeslijke ziekte. De tumors in zijn hoofd hebben bijna alle zintuigen aangetast. De keuken hadden we als laatste vernieuwd, onze keuken kwam uit Ikea, Dirk heeft ze zelf nog in elkaar gezet...met als woorden " ik wil dat u verdergaat Nancy..." zo heeft ons sprookjes huwelijk van 14 j ook mogen eindigen. Dirk heeft gekozen voor euthanasie...En ik ben als keuken prinses alleen achter gebleven op 34 jarige leeftijd.. Nancy zegt : Veel respect voor mensen die lijden aan een ongeneeslijke ziekte zowel lichamelijk als ook Psychish, waaronder vele niet begrepen worden..x


 
 
Ellen (26) ik ben woonachtig in Brasschaat, ik heb verleden jaar aldaar een huisje gekocht, omdat huren ook te duur is geworden, ik moest natuurlijk nog wat renoveren en eerder dit jaar heb ik gespaard voor een keuken. Ik was gaan horen bij Konings keukens in Essen en de offerte en voorwaarden vielen goed mede, het is nu bijna 3 maanden geleden dat ze de keuken geplaatst hebben, en ben nog steeds zeer gelukkig met de huidige opstelling van de keuken meubelen en toestellen. Ik nodig nu regelmatig ook vrienden uit om mijn kook kunsten te laten zien. En iedereen is tevreden en aangenaam verrast.


 
 
Jolien & Raf, wij zijn een gelukkig getrouwd stel met nog vele wensen, onze nieuwbouw woning gelegen in Massenhoven begint stillaan vorm te krijgen, de bezetter is verleden jaar al geweest. De electricien knoopt momenteel nog de laatste draadjes samen. Nu zijn we aan het uitzien naar een volwaardige keuken, voorlopig hebben we losse keuken kastjes gebruikt. In onze regio zitten wel wat keuken zaken. Laatst gaf een vriendin nog een tip om bij askeukens in Zandhoven is te gaan horen. We zijn naar deze keuken zaak gegaan en waren onmiddelijk geinspireerd door de toonzaal modellen. De offerte viel ook goed mede. Onze keuken staat nu momenteel al drie maanden, En ben er super tevreden van. Nu kan ik mijn eetwaren en kookgerei handig opbergen in de greeploze lades. Ook de toestellen zoals een hete lucht oven en kookvuur op inductie doen het wonderwel goed. Mijn eten is nu in een mum van tijd klaar gemaakt in de stoomoven, en de vitamines bljven bewaard.

 
 

Tessa, een alleenstaande mama met 3 kindjes. Ik ben een gescheiden vrouw van 28 j, Ik heb de woning van mijn ex kunnen overkopen. Daar er in de woning nog een aantal zaken zijn die moeten vernieuwd worden zoals de badkamer en de keuken. Momenteel staat er in de keuken een geinproviseerde losse kastjes en een opbouw ijskast. Daar gezond en vers eten belangrijk zijn voor jonge kinderen, heb ik de knoop toch doorgebeten om een nieuwe keuken aan te kopen. Ik ben bij verschillende keuken zaken de prijs en voorwaarden gaan vragen. Doch een keukenbouwer uit Heist op den berg: Uytterhoeven keukens kon het beste aan de verwachtingen voldoen, en heeft ook een schets gemaakt van de nieuwe keukenin wording. Alsook een samenvatting van de nieuwe toestellen. De offerte heb ik samen met de verkoper besproken, en heb nog een korting kunnen afdingen van de totaalprijs.


 
 
Lies & Michel, Wij zijn woonachtig in Schoten, we hebben daar een klein appartementje gekocht met een ruim terras. Daar de inrichting nog veel jaren 70 is zijn we wel van plan een aantal vernieuwingen door te voeren. De ramen en deur zijn al vervangen door pvc (met super isolerend glas). Michel is nu in de badkamer een inloop douche aan het plaatsen de badkamer meubelen hebben we ook al besteld. Voor de keuken zijn we volop plannen aan het maken. Ik heb op internet naar goede referenties gezocht en gevonden. Nu gaan we bij die keuken zaken een offerte laten maken. Verleden week zijn we nog bij een keuken zaak geweest in Aartselaar: sveakeukens deze had wel vele en mooie toonzaal modellen staan. We hebben de verkoper een offerte laten uitrekenen, die nog te overbruggen was met de lening op ons appartement. Binnen 8 weken wordt onze keuken geplaast, een dag om naar uit te kijken. Ik ben nu al volop in de weer om gerechten uit de libelle en flair te knippen. zodat ik Michel en onze vrienden aangenaam kan verassen.

 
 
Tinne en kaatje, wij zijn 2 hartsvriendinnen. Wij zijn in Grobbendonk komen wonen in 2005. Onze woning is nog bosrijk gelegen en op het einde van een doodlopende straat. De tuin hebben we volledig zelf aangelegd vooral omdat Kaatje ook groene vingers heeft. Ik zelf Tinne ben beter in het verzorgen van het interieur. In de woning zijn de meeste opfris werken gedaan, behalve de keuken en de eetplaats is nog een project op zich. Verleden maand zijn we op verkenning geweest in keukenland en hebben een aantal keuken zaken om offertes gevraagd. We hadden laatst bij dsmkeukens een keuken laten tekenen en uitrekenen. Met de nodige korting ervan af gehaald kwamen we op een prijs die voor ons te overbruggen viel. We kregen ook nog een korting op onze duurdere toestellen. Het uitbreken van de huidige keuken zouden we zelf doen, en er ook voor zorgen dat de nutsleidingen liggen. Onze nieuwe moderne keuken is momenteel geplaatst , wat een gebruiksgemak, Het eten smaakt zo veel beter. Onze vriendinnen staan steeds verbaasd van onze kleine en warme geliefde voorgerechten.
 
     
  Uw eigen verhaal hier.....  
     

Genieten samen van een vers bereide maaltijd, gemaakt in uw droomkeuken
 
keukens in provincie Antwerpen
Keuken-gids.be
keukens in provincie Oost-Vlaanderen
keukengids
keukengids alles voor uw keuken
keukens in provincie Antwerpen