youtube keukens per provincie

 Logo: keuken gids  alles voor uw keuken

facebook keukengids  en sociame media  


 

Familie Vochten, Daar onze roots in Het Antwerpse ligt, zijn we toch gaan wonen in Nijlen, we hebben hier 3 jaar geleden een woning gekocht van een echtscheiding, Het grootste deel van de woning was al afgewerkt, behalve de badkamer en de keuken waren voorlopig ingericht met wat losse kastjes. Daar wij vanuit onze keuken ook een mooi uitzicht hebben op onze achtertuin, vind ik het belangrijk dat deze rust niet wordt verstoord, daarom hebben we gekozen voor een landelijke keuken. Deze hebben we uiteindelijk gevonden bij een keuken zaak uit Boechout: Verlo keukens, een gekende en gekwalificeerde zaak die eigen vakmensen in dienst hebben. We hebben ons keuken plan daar laten uitprinten, en ja ... dat is wat ik wilde, ook de offerte en de extra korting viel binnen ons budget. Onze droom keuken is 3 maand geleden geplaatst, en ik kan mij helemaal vinden in mijn nieuwe kitchen. Momenteel ben ik al 4 maanden in verwachting, stiekem hoop ik op een meisje en hoop dan ook dat ze graag zou koken, zoals haar Mama..x

 
 
Ellen (33) en Marnix (34) Wij zijn beiden van Morkhoven vanuit het hartje van de kempen, een rustige gemeente met nog veel weidelandschappen en rust tussen de maïs velden. Verleden jaar hebben we de kans gekregen daar een appartementje te kopen net buiten het centrum. Daar Marnix ook in de bouw werkt en zijn broer ook een elekrticien is en zijn andere broer een bezetter. Gaat de renovatie van onze woning wel in een sneltempo vooruit. Enkel een schrijnwerker ontbreekt, daarmede we naar een keuken zaak gaan voor de bad en keuken meubelen. Daar mensen in de bouw sector overal connecties hebben komt onze keuken van Geertcannaerts te Westerlo. Ook een vakman die met hart en ziel van keukens houdt, als ook een goede gerenomeerde schrijnwerker is. Ellen is al nieuwe potten en pannen gaan kopen, om mij na mijn zware dagdagelijkse taak van een evenredige voeding te voorzien.

 
 
Marie-Claire, Ik ben afkomstig van Laken maar woon momenteel in Brasschaat. Ik heb laatst mijn architect geraadpleegd omdat we met een renovatie zitten in onze woning, ik had graag de keuken-Unit en de eetplaats-Unit onder één ruimte ondergebracht, daarmede onze architcct moet berekenen welke poutrel we moeten plaatsen, omdat dit ook een steun muur van onze woning betreft. Inmiddels zijn de berekeningen en plannen getekend, benoemd en erkend. Nu we de keuken gaan inrichten heeft onze Architect een aantal betrouwbare keuken bouwers gegeven. Verleden week hadden we een afspraak met een keuken bouwer uit Brasschaat, omdat deze ook maatwerk verricht nl: Newlook keukens uit Brasschaat. Een gekende keukenplaatser uit onze regio met zeer goede referenties. Daar er bij ons een groot keuken-eiland moet komen, een Amerikaanse Smeg ijskast en de nieuwste domotica system toestelllen, die aan onze vraag kunnen beantwoorden, en also ook automatisch bestellingen kunnen doorvoeren to pickorder. Daar ik Neuroloog chirurg ben en het vrij druk heb, alsook mijn man die CEO is heeft weinig tijd. De prijs offerte was voor ons duidelijk omschreven, also de toestellen. Begin december zou de greeploze moderne keuken geplaatst worden. Ik zie tegmoet naar onze keuken. M.v.g Marie-Claire

 
 
Chantal (39) gescheiden moeder met 5 kinderen. Ik woon momenteel in Halle-Zoersel een deelgemeente van Zoersel. Ik heb een eigen appartementje in Halle-dorp. Maar omdat er in ons dorp niets valt te beleven en nog minder te zien.. buiten een kleine supermarkt (doods pierendorp), heb ik voor mijn keuken een uitstap naar Oostmalle moeten maken nl: Qurijnen keukens een zaak met 40 j ervaring in het vakgebied en met goede referenties. Mijn oude eiken keuken moet uitgebroken worden en plaats ruimen voor een moderne en greeploze witte keuken. Ik heb bij Quirijnen zeker mijn smaak gevonden also de offerte viel goed mede. De keuken is nu al 3 maanden geplaatst en is een meerwaarde geworden in ons gezin, waarbij mijn oudste dochter studeert voor keuken-chef nu kan zij alles uitproberen. Een meerwaarde voor ons ganse gezin. Elke week krijgen we van de dochter gerechten die ze in school bereide..

 
 
Pièrre, ik ben een man van (63). Ikzelf ben weduwnaar al sinds mijn 50 ste verjaardag, mijn vrouw is overleden in een zwaar verkeersongeluk waar ik als bij wonder ongeschonden ben uitgekomen. We hadden samen bij ons huwelijk een huisje gekocht in Emblem. Doch onze dromen zijn uiteen gespat. Daar mijn vrouw altijd heerlijk kookte ben ik ook uiteindelijk ook kooklessen gaan volgen. Nu ik de smaak van koken te pakken heb wilde ik ook een nieuwe keuken met alle moderne randapparatuur. Ik heb hiervoor een aantal keuken bouwers moeten afgaan maar uiteindelijk heb ik toch gekozen voor de Keukenbouwer in Zandhoven, een gerenomeerde zaak met zovele jaren ervaring. Nu mijn nieuwe keuken staat kan ik de kinderen en mijn nieuwe vriendin is verrassen op een culinair gerecht. Doch nog een droom die uitkomt.

 
 
Hanne en Tom, wij zijn van Keerbergen afkomstig maar hebben 2 jaar geleden een stekje gekocht in Bonheiden, omdat Keerbergen nu eenmaal voor ons te duur is. We zijn stelselmatig aan het verbouwen, en krijgen daarbij hulp van familieleden die ook in de bouw zitten. Onze vloer in de keuken en de eetplaats is uitgebroken en van de ruimte is èèn open geheel gemaakt, met langs de achterzijde van onze tuin veel glaswerk. We zijn deze week gaan rondkijken voor een keuken, doch ik schrok van de prijzen. Uiteindelijk zijn we terechtgekomen bij een keuken plaatser uit Bornem nl : adremkeukens. De offerte viel goed in de smaak, en we kregen ook nog een stevige korting op de toestellen en de plaatsing. Verleden week zijn ze onze droom keuken komen plaatsen, ze hebben wel 2 dagen werk gehad, maar het resultaat mag gezien worden. Nu ben ik naar de bibliotheek boeken gaan halen over modern en hedendaags koken. Zodat ik Tom kan bekoren met mijn gerechten, en eveneens vrienden kan uitnodigen om te verrassen.

 
 
Tessa en Guido, wij zijn een koppel van in de 50 en hebben onze woning 25 jaar geleden gekocht in Broechem, nabij Lier. Daar er in een woning altijd veranderingen en vernieuwing nodig zijn, hebben we besloten dit jaar de keuken aan te pakken, de oude keuken staat er ook al van in het begin. We zijn offertes gaan vragen van een aantal keuken bouwers in de buurt en zijn dan tercht gekomen bij keukens deabdij in Lier. Een mooie grote moderne toonzaal en ook diverse smaken van keukens die wij zouden willen stond ook uitgestald. Na het bespreken van de offerte en de kortingen die toen gelden hebben we hierop positief geantwoordt. De keuken is verleden maand geplaatst en also de keuken toestellen aangesloten en geprogrammeerd. Het is nu een lust om te koken, alles is zo handig ingericht, zelf de greeploze schuiven gaan met een lichte druk op de lade automatisch open en sluiten ook automatisch, wat een luxe...

 
 
Klaartje, vrijgezel vrouw van (32), Daar ik altijd bij mijn ouders thuis heb ingewoond, en geen onkosten moest betalen heb ik aardig wat kunnen sparen waardoor het mij gelukt is een appartementje te kopen (een eigen stekje). In mijn appartementje zijn vooral het buiten terras gerenoveerd de badkamer (nu met inloopdouche), waarbij we nu zijn aanbeland bij de keuken renovatie. Daar er in de keuken nieuwe aansluitingen moesten komen voor de toestellen heb ik een Loodgieter gevonden. En voor de elektriciteit een elektricien. Die alles conform en naar hedendaagse normen hebben aangesloten. Ik ben toen gaan rondkijken met mijn ouders voor een keuken en zijn toen bij een keuken plaatser terechtgekomen uit Aalst: keukens de demenagerie, nog een echte vakmanszaak die nog gaat voor service. De offerte was zeker niet de goedkoopste maar ik heb ook gekozen voor duurder toestellen en duurzame materialen. De keuken is 2 maand geleden geplaatst en is nog altijd het pareltje van mijn appartement. Ik kook nu regelmatig voor mijn ouders, die me ook financieel hebben gesteund. Koken is bij mij nu levenskunst geworden, ik geniet elk moment van de geur en smaak van de diverse gerechten en kruiden extracten.


 
     
  Zie onderstaande 12 Bladzijden --- 12 blz voor referenties en recencies over keukens  
     
 
 

Genieten samen van een vers bereide maaltijd, gemaakt in uw droomkeuken
 
keukens in provincie Antwerpen
Keuken-gids.be
keukens in provincie Oost-Vlaanderen
keukengids
keukengids alles voor uw keuken
keukens in provincie Antwerpen