youtube keukens per provincie

 Logo: keuken gids  alles voor uw keuken

facebook keukengids  en sociame media  

Referenties en reviews keuken zaken prov Antwerpen

 

Caroline (25) terug vrijgezel: Ik had 1 jaar geleden nog een vaste vriend, doch deze vond dat het gras op een ander groener en malser was. En heeft me in de steek gelaten voor een rijpere vrouw. Ons appartement heb ik mogen houden, en betaal ik nu maandelijks verder af. Doch de keuken was altijd al een doorn in mijn oog. En ben een paar plaatselijke keuken bouwers afgegaan. Uiteindelijk heb ik een toonzaal keuken kunnen kopen tegen -50 %. Bij Mamouthkeukens in St-Antonius - Zoersel. Ik ben tevreden, het lijkt als een droom die werkelijkheid wordt. Ook de huidige technologie maakt van koken een plezier. Tegenwoordig geen vezelplaat meer als structuur, maar MDF dat tegen water kan.


 
 
Annick (38) en Bob (44) Wij hebben 4 j geleden een bouwgrond gekocht in Wijnegem, en hebben we onze pastorij woning kunnen bouwen, voor een nieuwe keuken hadden we niet de financiele middelen. En op hulp van schoonfamilie moesten we niet rekenen. We hadden voorlopige kastjes gehangen en losse toestellen geplaatst, het leven is zo al duur genoeg. Nu we terug wat centjes hebben gespaard zijn we aan het uitzien voor een keuken. We zijn bij enkele keuken boeren langsgeweest. En hebben uiteindelijk ons oog laten vallen op een keukenplaatser uit Aartselaar nl: Ixina keukens, We zijn zeer tevreden van het resultaat, het doet goed te koken in een mooie geriefelijke keuken. Zo kan ik dagelijks koken voor Bob die in ploegen werkt.

 
 
Lindsey (29) ik ben een gescheiden vrouw met 2 kinderen, we hadden een mooie woning en auto, doch meneer moest zijn P..K volgen en op een ander lopen. Met gevolg dat ik terug opnieuw kon beginnen, het lijkt wel monopoly... terug naar start. Mijn ouders hebben mij financieel geholpen zodat ik nog een appartementje kon aankopen. Enkel de huidige keuken was niet zo mijn ding. Mijn moeder heeft me ook financieel gesteund voor een nieuwe keuken. Na een bezoek gebracht te hebben aan een aantal keuken leveranciers. Ben ik tot conclusie gekomen dat ik een keuken ga afnemen van kovera keukens uit Wilrijk, omdat ik zelf van de omgeving ben. Nu de keuken geplaatst is, mag ik er best fier op zijn. Dankzij de hulp van mijn lieve Ouders. Ik kan echt zeggen dat ik een 2 de kans heb gekregen in het leven.

 
 
Livia (26) Alleenstaande mamma van 3 kinderen, daar ik afkomstig ben van Schilde, en mijn roots daar ligt, heb ik een aantal keuken mensen uit de omgeving geraadpleegd, en offertes gevraagd, de keukenbouwer uit Zandhoven kon mijn keuken droom wel waarmaken, de keuken is inmiddels al 5 weken geplaatst, en heb al veel geniet gehad van mijn opbergkasten, mijn ijskast en Inductie kookvuur met hete lucht oven. Mijn man volgt inmiddels kooklessen in avondonderwijs om thuis toch ook een potje te kunnen koken en te leren marineren en flamberen.

 
 

Linda (56) en Luc (58) Daar wij een Kangeroo woning voor mijn alleenstaande moeder hebben bijgebouwd in onze tuin, moest deze nog steeds voorzien worden van een kleine en conforme keuken met de nodige luxe, we zijn bij een keukenbouwer gaan zien in Vlimmeren, de offerte paste binnen ons financieel plan, dus wij zijn ook niet verder gaan rondzien. Keukens Raymaekers uit Vlimmeren, heeft voor ons alles op plan getekend, met nieuwe conforme toestelllen. Een all-in keuken die past in de kleinere leefruimte en toch met alle hedendaagse luxe. En van in onze woning kunnen we met een netwerkcamera systeem toch nog een oogje in het oog houden. Ook zijn er voldoende rookmelders geplaatst, zodat een veilige omgeving is gecreëerd. Zodat mijn moeder woont zoals in een service flatje.


 
 
Familie Poels, Ik heb me lang slaaf gevoeld van mezelf, ik kook nog steeds in onze eerste keuken van de jaren 60, doch veel keuken kan je dit niet meer noemen de ijskast zoemt en knort, het kookvuur werkt nog op 2 platen, de oven heeft het begeven maar daar berg ik mijn pannen in op, mijn art deco tegels zijn aan het lossen van de muur. En sommige kast deuren heb ik met andere scharnieren moeten monteren, de dampkap draait wel maar zuigt niet meer af ... veel rook binnen, en een waterlek waar ik een emmertje heb onder geplaatst.. triest he... vooral als je ouder bent en zo u dagen moet slijten met een klein pensioen... dit is Belgie..Mijn zuster is laatst gestorven en we hebben toch iets geërfd. Genoeg voor een kleine nieuwe confortabele keuken. Daar tegenwoordig de prijzen de pan uit rijzen heb ik wel 6 offertes gaan vragen. Daar wij van Hulshout zijn hebben we een keukenbouwer uit Heist op den Berg genomen" Uytterhoeven keukens", staat goed aangeschreven en heeft keukens naar ieders budget. De huidige keuken zou uitgebroken worden en een nieuwe geplaatst worden. Nu na 2 maanden is alles geplaatst, en het werk mag gezien worden, weg met de dat emmertje, en andere ongemakken... Ik kon wel wenen.... Dank dat ik op mijn oude dag nog conform mag zitten, ook dank aan keuken-gids voor de juiste referenties... Mona & Jos...x

 
 
Dirk (54) Mijn vrouw is verleden jaar gestorven, we hadden nog zo veel dromen...we hadden alles en konden eindelijk gaan genieten van het leven, doch men heeft anders beslist. Mijn vrouw heeft me tot het laatst gesteund, en had nog een droom... een nieuwe keuken, ze had dit zelf nog willen medemaken .. daar ikzelf woon in Schoten heb ik een plaatselijke keukenbouwer geraadpleegd en informatie en offerte gaan vragen. Uiteindelijk is het Verlo keukens geworden uit Brasschaat. De keuken is inmiddels geplaatst, doch het ontbreekt mij dikwijls nog aan energie om zelf gerechten te bereiden. Met een keuken prinses aan mijn zijde zou alles zoveel confortabeler zijn .. ik moet nog trachten los te laten .. Een nieuw leven leren aanvaarden.. Ook dank aan keuken-gids voor de info over keukenland.

 
 
Daisy (28) ik ben een alleenstaande mamma met 2 kinderen die nog in hun groeifase zitten, ik woon in een deels gerenoveerde woning, daar de kinderen ook een jaartje ouder worden en gezonde dagelijkse voeding moeten hebben, ben ik genoodzaakt een nieuwe conforme keuken aan te kopen, die meekan met de hedendaagse technologie en normen. Ik ben binnen gewandeld in een aantal keuken zaken, en heb een aantal offertes medegekregen. Daar ik zelf in Hoogstraten woon in de noorderKempen, heb ik gekozen voor Augustijns keukens uit Wuustwezel, mijn droom keuken is geplaatst, met kwalitatieve toestellen. Nu kan ik pas een keuken kokkin zijn voor mijn 2 opgroeiende kinderen. En als er familie en of vrienden komen maak ik mijn heerlijke Italiaanse lasagne.

 
     
  Zie onderstaande 12 Bladzijden --- 12 blz voor referenties en recencies over keukens  
     
 
 

Genieten samen van een vers bereide maaltijd, gemaakt in uw droomkeuken
 
keukens in provincie Antwerpen
Keuken-gids.be
keukens in provincie Oost-Vlaanderen
keukengids
keukengids alles voor uw keuken
keukens in provincie Antwerpen