youtube keukens per provincie

 Logo: keuken gids  alles voor uw keuken

facebook keukengids  en sociame media  


 

Ellen, ik wordt 36 jaar en ben reeds weduwe, ik heb een eigen huisje te Oostmalle, zeer bosrijk en rustig gelegen, dat was ook de droom van mijn man zaliger, Daar ik een lekkage in de keuken heb gehad, en er schade is aan de keuken ben ik genoodzaakt mijn keuken te vernieuwen. Ik heb hiervoor diverse keuken bouwer geraadpleegd, maar als vrouw alleen, is het niet altijd gemakkelijk de taal van de keuken bouwers te praten. Doch èèn keuken bouwer uit Beerse nl: alcominterieur begreep mijn situatie en heeft zelf mijn keuken uitgetekend in 3 D ( hoe de opstelling zou zijn). De offerte heb ik met hem nog besproken, en heb ook nog een korting gekregen op de toestellen en ook op de plaatsing. Mijn droom keuken is nu iets langer dan drie maanden geplaatst, en ben zeer tevreden van de keuken meubelen en also van de toestellen. De nieuwe generatie toestellen, moet je ook niet meer vergelijken met de toestellen uit de jaren 80 er komt veel meer elektronica bij kijken en netwerk aansluitingen zodat je vanop de smart phone opdrachten kan sturen en controle kan houden. Koken is een luxe geworden, het gebruiksgemak van toestellen.


 
 
Eric en Mark we zijn een tof koppel uit het centrum van Antwerpen, we bewonen een statig herenhuis op de Frankrijklei. Daar de keuken nog wel een renovatie project is en we beide gebruik maken van het openbaar vervoer, hebben we een aantal keuken plaasters uit het Antwerpse kunnen contacteren en een afspraak gemaakt om te komen kijken in de toonzaal en eventueel een offerte te maken. Een aantal keukenzaken zijn we binnengewandeld en na 10 min terug buiten gewandeld (wegens te opdringerig en onvriendelijk) Doch een keuken plaatser uit hartje Antwerpen: Akkermans keukens kon onze zintuigen wel prikkelen. We hebben met de verkoper een offerte kunnen samenstellen met onze wensen, en aan de hand daarvan is er een tekening gemaakt van de keuken hoe het zou worden. De keuken is nu 14 dagen geleden geplaatst, en is echt een meerwaarde geworden in ons statige herenhuis. Daar we allebeide gek zijn op koken en uitproberen van nieuwe gerechten blijven we onze vrienden verbazen. Meestal vragen onze gasten hoe we de gerechten bereidt hebben en geven hun dan wel een uitprint mede.

 
 
Wendy, ik ben 38 jaar oud en lijdt aan chronisch vermoeidheid syndroom. Daar ik chronisch ziek ben en soms dagen in bed lig met pijnen alsook opgelopen met een whiplash. Is het voor mij belangrijk dat ik een kleine en confortable keuken wil, alles op de juiste hoogte en binnen handbereik. Het was voor mij moeilijk om een keuken bouwer te vinden die aan mijn wensen kan voldoen. Offertes heb ik genoeg gekregen na een bezoek aan de toonzaal, maar daadwerkelijk een keuken naar mijn zin is er nog niet echt uitgekomen Doch èèn keuken bouwer: kastenopmaat uit Kontich kon grotendeels aan mijn wensen voldoen, voor mij is het heel belangrijk een microgolf oven om gerechten warm te maken. Zo heb ik 2 micro golf ovens laten inbouwen op hoogte ieder met zijn specifieke eigenschappen. Hang kasten heb ik niet maar wel handige opberg schuiven onder het aanrecht. Nu kan ik toch een gerecht opwarmen naar wens, en in de lage diepvriezer en ijskast kan ik mijn producten tijdig bestellen en koel houden.

 
 
Kristof en Lindey, Samen afkomstig van Bevel, we hebben al een 4 tal jaren een huis gekocht in Berlaar. We hebben al vele veranderingen gedaan aan onze woning. We hebben van de huidige living en de keuken èèn grote ruimte gemaakt, hebben een groot buitenterras aangelegd, geinvesteerd in zonnepanelen..enz.. Momenteel zijn we zover dat we onze keuken kunnen vernieuwen, hier hebben we nog wel een extra lening voor moeten afsluiten. We zijn offertes gaan vragen bij verscheidene keuken zaken. Maar zijn tot de conclusie gekomen, dat we het zullen moeten doen met een toonzaal model. Nu hadden we geluk dat de keukenbouwer in Zandhoven nog een mooi gepast model in promotie had staan tegen bijna -60% . Dan hebben we ook niet getwijfeld. De keuken met kookeiland staat nu al een maand en hebben er al veel gemak van gehad, zeker voor Kristof die met ploegen staat. Het eten gaat de microgolf in en na 6 min zijn we aan het eten. Ook de inductie kookplaat werkt supersnel en veilig. we zijn zeer tevreden met onze aankoop.

 
 
Anna, ik ben 46 en een alleenstaande vrouw met een beperkt inkomen. Daar mijn huisje al wat ouder is en de keuken moet gerenoveerd worden omdat mijn kookvuur niet meer werkt also mijn dampkap het begeven heeft, en enkele deuren zijn afgebroken door slijtage, ben ik offertes gaan vragen aan een aantal keuken plaatsers, doch ik ben er achter gekomen dat de prijzen aan de hoge kant zijn. Verleden week ben ik gaan zien bij Ikea in kontich en heb daar door een medewerker een keuken laten berekenen. Omdat Ikea ook wel bekend staat om goede prijs-kwaliteitsverhouding heb ik hier een keuken besteld. Als de onderdelen allemaal binnen waren gaan de mensen van eigen plaatsingdienst deze komen installeren. Ik zie al uit naar de dag dat ik kan koken.

 
 
Nele, gescheiden vrouw van 26 j woonachtig in hartje Antwerpen, ik ben in Antwerpen ook opgegroeid en ken het stad uit mijn broekzak. Nu mijn appartement gelegen langs de Italiëlei toch wat mankementen begint te vertonen ben ik wel verplicht om in te grijpen vooraleer het een krot wordt. Beginnende met de keuken heb ik van vriendinnen goede referenties gekregen alsook van de recencies op internet als tip ingeving. Ik ben offerte gaan vragen bij keukens Akkermans in Antwerpen. Na wat overleg heb ik toch nog een korting kunnen afdingen (Batibouw). Ik heb een moderne greeploze keuken gekozen, met de beste kook toestellen. Daar ik koken ook belangrijk vind voor mezelf en voor vriendinnen als die langs komen. Binnen 2 maand wordt de keuken geleverd, ik zie al uit naar mijn eerste grote kook dag.

 
 
Peggy (54) en Dirk (40) We hebben onlangs een eigen stekje gevonden om gaan te wonen in de omgeving van Ranst. De woning die we hebben gekocht is van 1976 er zijn inderdaad renovaties nodig om de woning terug conform te maken anno 2024. Het eerste project waar we aan gaan beginnen zijn de ramen en deuren ( voorzien van dubbel beglazing) en geen oude meranti houten ramen. Na deze uiteindelijk moeilijke ingreep is nu onze keuken aan de beurt. De massief eiken keuken toont wat ouderwets en deze wil ik eerder een landelijke zachte tint geven. Na wat goede referenties gevonden te hebben via internet, zijn we ook offertes gaan vragen bij een aantal keuken zaken. Een keuken bouwer uit Zoersel kwam met de beste voorwaarden en kortingen het was keukens deAbdij van Zoersel, een grote keuken zaak met meerdere toonzalen in Vlaanderen. Ik heb ook vrienden en die waren zeer tevreden van hun diensten. De keuken is nu ongeveer 6 weken geleden geplaatst en alles ziet er piekfijn en verzorgd uit. Ik kook nu dagelijks voor Dirk die in drie ploegen werkt, en wel meer dan recht heeft op een verse en stevige maaltijd.

 
 
Raf ik ben 45 j, en sinds kort weduwnaar. Mijn vrouw is 2 j geleden overleden aan een agressieve kanker. We hadden een woning gekocht in Kessel toen Anny nog goed was, maar tijdens de renovatie is een agressieve kanker komen opzetten,.. waarbij mijn vrouw de strijd heeft verloren. Lange tijd is de renovatie uitgesteld door gemis en depressie. Doch ik heb de werken terug voorzichtig aangepakt. Nu als bij laatste is de keuken aan de beurt, daar waar Anny altijd van droomde. Ik ben bij een aantal keuken zaken een offerte gaan vragen en mammoetkeukens uit Sint-Antonius - Zoersel is hier met beste voorwaarden uitgekomen, vriendelijke en concrete verkoper niet opdringerig, waar ik ook veel informatie kreeg over de nieuwe ontwikkelingen in keukenland. de keuken is nu een 4 tal weken geleden geplaatst, ik kon wel wenen, dit is ook wat Anny voor ogen had. Ik tracht nu iedere dag voor mij vers te koken, mijn vrouw zou dit ook gewild hebben. Dank ook aan Keuken-gids voor referenties.

 
     
  Uw eigen verhaal hier.....  
     
 
 

Genieten samen van een vers bereide maaltijd, gemaakt in uw droomkeuken
 
keukens in provincie Antwerpen
Keuken-gids.be
keukens in provincie Oost-Vlaanderen
keukengids
keukengids alles voor uw keuken
keukens in provincie Antwerpen