youtube keukens per provincie

 Logo: keuken gids  alles voor uw keuken

facebook keukengids  en sociame media  

 
Maarten (52) en Jacky (56) Wij zijn een Guys koppel uit Boechout, en hebben verleden jaar een appartement gekocht vlakbij het centrum, helaas onze badkamer en onze keuken moeten nog vernieuwd worden, Daar onze financiele middelen ook beperkt zijn en we toch prijs-kwaliteit een degelijke keuken willen, hebben we gekozen voor Ikea keukens, omdat we daar de verschillende modellen kunnen combineren met andere materialen, zelfs ons eigen keuken plan kunnen tekenen, aanpassen en beheren. Marc heeft altijd in de interieur sector gewerkt en is een fantast in combineren van materialen en kleuren. We hebben zelf onze keuken gemonteerd aan de hand van duidelijke plannen, en de toestellen aangesloten. Ons werk mag gezien worden. En wij zijn apetrots dat we dat weeral geklaard hebben.

 
 
Esther (23) en Dave (29), We kochten 4 jaar geleden een woning om te renoveren, een groot deel van de woning is al gedaan zoals, dak, ramen en deuren, isolatie, vloeren, badkamer. En nu zijn we gekomen aan de keuken want deze is nog stille jaren 70, en de keuken is ook wel aan vernieuwing toe. We waren van de week gaan zien bij een aantal keukenbouwers en hebben wat offertes mee naar huis gekregen, daar wij van Westmalle zijn, hebben we gekozen voor een keuken plaatser uit Zandhoven nl: dekeukenbouwer de offerte was overzichtelijk en we kregen nog een tijdelijke % zomerkorting %. Verleden maand zijn ze de keuken komen plaatsen, Yves moest in het begin niet veel weten van zelf eten bereiden, maar heeft nu de smaak te pakken gekregen. U ziet er zijn weeral goede dingen uit voortgekomen..x

 
 
Anja (32) gescheiden moeder met drie kinderen, Ik en mijn nieuwe vriend wonen nu al 3 jaar samen, onze keuken is wel aan hernieuwing toe, de kast deuren hangen scheef en het werkblad heeft zijn beste dagen gehad, als ook de inbouw toestellen. We zijn nu op zoek naar een keuken verdeler die ons tegen eerlijke prijs een keuken kan aanbieden. Daar wij van Westmalle zijn, ben ik gaan horen bij van Elst keukens in Rijkevorsel, zijn prijs viel erg mede, alsook zijn ruime en nette afgewerkte toonzaal modellen. Onze keuken is reeds uitgetekend, nu nog wachten op de plaatsing binnen 2 maanden.

 
 
Famile Stevens, we hebben verleden jaar een huisje gekocht waar we nog enkele zaken moesten renoveren, daar de keuken dagdagelijks wordt gebruikt, en een gezonde bereide maaltijd toch belangrijk is zeker voor sporters als ons, Zijn we gaan rond zien bij zowel hubo, krefel, en ikea winkels. Om te zien of we onze goesting zagen. Dit was het geval bij Ikea in Hasselt, daar we samen van Tessenderlo zijn is dit maar 20 min rijden. We hebben onze keuken met hulp van een vriend handig in elkaar geschroefd. Op 2 dagen stond onze keuken, toestellen geplaatst. We zijn zeker tevreden van ons werk, en van de keuken zelf.

 
 
Daan (58) & Ilse (56) We zijn beiden 30 jaar getrouwd, onze eerste keuken begint stilaan slijtage te vertonen, scheve kasdeuren en het aanrecht is al wat opgezwollen, een kookvuur dat op drie vuren nog maar gaat, en een warme lucht oven die enkel koude lucht blaast. De micro golf oven die niet meer regelbaar is. En een diepvriezer die dienst doet als opbergruimte. Nu we op een ouderdom zijn dat we geërfd hebben, gaan we de keuken is terug hervormen tot een pareltje. Daar wij beide van Grobbendonk zijn, hebben we een keuken leverancier van Zoersel aangesproken voor een offerte, nl: Keukensdeabdij uit Zoersel, een gerenomeerd keukenbouwer met 30 jaar ervaring op keuken gebied, die ook een mooie en grote toonzaal heeft. Ons keuken plan is reeds uitgetekend in 3 D. Alles ging zeer vlot ( aangename verkoper) en vlotte afhandeling, binnen 1 maand wordt onze droom keuken geplaatst.

 
 
Familie Storms, We zijn een nieuw samengesteld gezin met 5 kinderen, wij hebben een ruim appartement in het hartje van Antwerpen, dicht bij de bus en tramhaltes, onze kinderen gaan naar de plaatselijke school. Daar we verleden jaar onze woning op een goede EPC waarde hebben gebracht door super isolerend glas, en isolatie op zolder. Is het nu de beurt aan de keuken die wat in verval begint te raken. We zijn in het Antwerpse wat keuken zaken afgegaan en hebben goede referenties gevonden op internet. Hier is KeukensBebra het beste voor ons uitgekomen, klant vriendelijk niet opdringerig, een echte vakman op keuken gebied. De keuken is nu 3 maanden geplaatst, en alles is naar onze wens, we zijn zeer tevreden met het resultaat. dank aan keuken-gids voor de referenties en reviews.

 
 
Emma uit Zoersel, alleenstaande gescheiden mama met 2 kinderen, daar ik het zeer belangrijk vind een goede maaltijd voor mijn kinderen en mijn naaste familie die mij altijd gesteund heeft. Ik heb een aantal offertes van keuken bouwers gevraagd, doch 1 keukenbouwer viel me in de smaak. De keukenbouwer uit Zandhoven, daar heb ik uiteindelijk mijn keuken gekocht, simpel maar praktisch voor ons kleine gezin. Zeker ook niet opdringerig voor een keuken of andere voorstellen die ik heb medegemaakt ... Dankbaar dat ik dit alles nog mag medemaken als mama met 2 kinderen.

 
 
Els en Pino We zijn een Nederlands koppel dat al 15 j in Belgie woont op een vast adres, Onze woning is gelegen in de dorpskern van Sint-Job een kleine gemeente in de noorderkempen. Onze gerenoveerde woning heeft al 15 j stand gehouden, doch de eiken keuken moet plaats ruimen voor een meer landelijk design. Zodat Els (mijn keukenprinses) weer met frisse kook suggesties kan uitpakken, en als de kids dan thuis komen van school, is het weer proeven van de lekkernijen van mama kitchen. Dank ook keuken-gids voor de frisse ideën.

 
     
  Uw eigen verhaal hier.....  
     
 
 
Genieten samen van een vers bereide maaltijd, gemaakt in uw droomkeuken
 
keukens in provincie Antwerpen
Keuken-gids.be
keukens in provincie Oost-Vlaanderen
keukengids
keukengids alles voor uw keuken
keukens in provincie Antwerpen